Inscripció cursos Valencià 2023


8 nov 2022


Inscripció cursos Valencià 2023

La Oficina de Promoció de l'Ús del Valencià de la Ciutat de Justicia ens han comunicat les dates per fer la Matrícula en els cursos que s'impartiran enguany.



CURSOS DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ 2023

Com a funcionari o personal de l'Administració de Justícia que heu realitzat la preinscripció per a la matrícula en els cursos que s'impartiran enguany, us comuniquem les dades a tenir en compte per fer la vostra inscripció al nivell i grup del vostre interés:

-Del 10 al 24 de Novembre haureu de fer la Inscripció al curs.

-L'oferta formativa estarà publicada en l'enllaç on heu d'accedir per a fer la Inscripció:https://ceice.gva.es/va/web/dgplgm/empleats-publics

-Els Preinscrits dels Centres de Treball de les Ciutats de València (Ciutat de la Justícia o TSJCV), Castelló (Ciutat de la Justícia) o Alacant (Seu dels Jutjats), s'han d'Inscriure als grups PRESENCIALS que s'impartiran en aquests Centres.

-Per els Preinscrits que NO pertanyen als Centres de Treball de les ciutats de València (Ciutat de la Justícia o TSJCV), Castelló (Ciutat de la Justícia) o Alacant (Seu dels Jutjats) s'han organitzat els grups que s'impartiran en modalitat TELEPRESENCIAL.

Una vegada acabada la Inscripció rebreu la comunicació de l'Admissió del curs i les dades corresponents al grup ( Data d'inici, professor/a, etc.)


Oficina de promoció de l'ús del valencià ciutat de justicia valencia

TEL. 961 927034

MONERRI_MPI@GVA.ES


Imprimir artículo